2021-03-23 07:59:33• hírek • Bede Emőke

Vér szerinti családját keresi egy örökbe adott gyermek

A közösségi oldalak erejében bízva egy újabb Szatmár megyei születésű fiatal kért segítséget a The never forgotten children of Romania Facebook-oldaltól. A jelenleg Angliában élő, de Nagykárolyban született fiatal nő abban bízik, hogy hosszú évek után sikerül végre megtalálnia vér szerinti rokonait, és talán személyesen is újra találkozhat velük.

„1993. október 4-én születettem Nagykárolyban Kraiczar Tímea Katalin néven. 1993. november 3-án bekerültem egy nevelőotthonba, ahonnan 1995-ben egy csodálatos szatmári család fogadott örökbe. Szeretném megtalálni a biológiai édesanyámat, akit Kraiczar Ioana Ecaterinának hívnak. Az édesapán ismeretlenként szerepel a dokumentumokban. Nagyon szeretnék többet megtudni a múltamról, hogy vannak-e esetleg testvéreim. Szeretném megismerni az igazi családom” – írja üzenetében a fiatal nő. Hozzáteszi azt is, hogy tisztában van vele, mennyire nehéz lesz megtalálni a rokonokat, viszont bízik benne, hogy a közösségi oldal segítségével ez sem lehetetlen.


A családját kereső nő egyébként jelenleg Angliában él, házas és nagyszerű élete van, így most már csak az hiányzik számára, hogy vér szerinti családját is megismerhesse. Annak érdekében pedig, hogy személyesen is találkozhasson velük, hajlandó bármelyik országba elutazni.


Amennyiben Ön úgy véli, hogy tudna neki segíteni, az ide kattintva elérhető Facebook-oldalon komment vagy üzenet formájában is megteheti ezt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: